Linköpings kommun, Utbildningsförvaltningen

Det är dagens barn och unga som är nästa generations samhällsbyggare. De är vår nyfikna och talangfulla framtid. Det vill vi ta vara på. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden.

För att lyckas med detta behöver vi fler som vill driva och utforma nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar våra kompetenta kollegor för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Det betyder varierade dagar och utmanande möten med växande människor där det gäller att både vara ödmjuk och kunna sätta gränser.

Linköping är en mångfasetterad kunskapsstad med goda möjligheter till idéutveckling och här finns stort utrymme att utvecklas både som pedagog och i karriären. Tack vare ett långsiktigt perspektiv är kommunen en trygg arbetsgivare som arbetar för hela samhällets nytta. Framtiden ligger i händerna på dagens lärare och pedagoger. Var med och påverka du med!

Om arbetsplatsen

På Björnkärrsskolan eftersträvar vi delaktighet på alla nivåer. Elevinflytande är viktigt liksom det kontinuerliga arbetet att skapa en trygg och god stämning på skolan. Elevrådet sammanträder regelbundet och ansvarar för olika aktiviteter under läsåret.
På skolan pågår kollegialt lärande kring trygghet och studiero. Personalen på fritidshemmet arbetar ständigt med att förbättra och utveckla verksamhetens olika områden.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter som klasslärare i åk 2 kombinerat med ämnesundervisning på mellanstadiet. Huvuddelen av tjänsten är som klasslärare i åk 2 tillsammans med annan lärare.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att den sökande är behörig i ämnet engelska.

Vi söker dig som:

  • sätter eleven i centrum
  • har ett positivt förhållningssätt - ser möjligheter
  • är flexibel och visar stort engagemang i arbetet
  • vill vara med och utveckla verksamheten
  • har kunskaper om IKT

För att tjänsten ska gälla tillsvidare krävs att lärarlegitimation kan uppvisas.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2017-08-09
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/893
Kontakt
  • Marie Jonsson, 013-26 31 44
Publicerat 2017-06-19
Sista ansökningsdag 2017-06-21

Tillbaka till lediga jobb