Linköpings kommun, Utbildningsförvaltningen

Det är dagens barn och unga som är nästa generations samhällsbyggare. De är vår nyfikna och talangfulla framtid. Det vill vi ta vara på. Genom att ge dem de bästa förutsättningarna att växa och utveckla sina kunskaper ger vi samtidigt Linköping chansen att fortsätta utvecklas av kunniga och ambitiösa invånare även i framtiden.

För att lyckas med detta behöver vi fler som vill driva och utforma nya idéer för att främja utveckling och lärande. Med modern pedagogik och ny teknik arbetar våra kompetenta kollegor för att hålla en hög kvalitet med fullt fokus på varje individ och deras skiftande behov. Det betyder varierade dagar och utmanande möten med växande människor där det gäller att både vara ödmjuk och kunna sätta gränser.

Linköping är en mångfasetterad kunskapsstad med goda möjligheter till idéutveckling och här finns stort utrymme att utvecklas både som pedagog och i karriären. Tack vare ett långsiktigt perspektiv är kommunen en trygg arbetsgivare som arbetar för hela samhällets nytta. Framtiden ligger i händerna på dagens lärare och pedagoger. Var med och påverka du med!

Om arbetsplatsen

Våra förskolor i området Hjulsbro/Fredriksberg finns på Askhagsvägen, Bokhagsvägen och Fredriksbergsvägen 31.

Vi söker nu en barnskötare/undersköterska/vårdbiträde med kunskap om barn och diabetes till förskolan Fredriksbergsvägen 31.

Förskolan har ett Reggio Emilia-inspirerat förhållningssätt med ett dokumenterande och reflekterande arbetssätt. Lekmiljöerna inbjuder till ett lek- och lustfyllt lärande och att varje barn får bli sitt bästa jag.

Arbetsbeskrivning

Som barnskötare arbetar du tillsammans med dina kollegor i det pedagogiska arbetet. Du arbetar för en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till lek, aktivitet och lärande. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, vårdnadshavare och kollegor.

Du kommer även att arbeta som resurs mot ett barn med diabetes. Utifrån barnets behov kommer du att hjälpa och stödja barnet under dess vistelsetid på förskolan.

Kvalifikationer

Du är utbildad barnskötare/undersköterska/vårdbiträde med medicinsk kunskap gällande diabetes. Vi söker dig som:

  • är en ansvarstagande person som skapar trygghet och har ett förhållningssätt som är situationsanpassat
  • är positiv i mötet med andra människor och har en god samarbetsförmåga gentemot barn, vårdnadshavare och kollegor
  • har förmåga att se till varje barn individuella behov och förutsättningar

Vill du vara med i vår gemenskap och bidra med dina kunskaper, erfarenheter och personlighet? Vänta inte med att skicka in din ansökan, intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/1629
Publicerat 2017-10-12
Sista ansökningsdag 2017-10-26

Tillbaka till lediga jobb